cartintcenter

Vakkundig en goedkoop uw autoramen blinderen in Utrecht!

Cartintcenter is sinds 1999 gespecialiseerd in het blinderen en tinten van autoruiten. Zowel personenauto’s als bedrijfswagens zijn welkom. Bent u op zoek naar een bedrijf dat vakkundig, professioneel en tegen vriendelijke tarieven uw autoramen kan blinderen of tinten? Wij helpen u graag verder! Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om bolle achterruiten en voorruiten uit één stuk te blinderen of te tinten.

Met onze vakkundige manier van werken en het gebruik van kwalitatief goede kras en vaste folies, kunnen wij een mooi en langdurig resultaat bieden. Wilt u uw auto of bedrijfswagen laten blinderen of tinten, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen voor een indicatieve prijsopgave.
Voor vragen kunt u uiteraard altijd met ons bellen met 06 84 30 00 80.

Tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk, wij stellen dan ook hoge eisen aan onze monteurs en het werk dat zij afleveren, wij geven dan ook 10 jaar garantie op montage- en/of fabricagefouten.

Uw autoruiten professioneel tinten of blinderen?

Autoruiten blinderen in Utrecht?

Uw autoruiten professioneel en toch goedkoop laten tinten of blinderen? Het blinderen van autoruiten vraagt om vakkennis. Cartintcenter is al 22 jaar dé specialist in het blinderen van autoruit (en).

Kleur veranderde folie

De nieuwste trend is het blinderen van de voorruit met chameleon folie rood of blauw. Dat is een speciale folie die van kleur veranderd als u er langs loopt of rijdt.

Autoramen-blinderen-de-regels

Autoramen blinderen: de regels

Raamfolie op de voorruit moet minimaal 75 procent van het licht doorlaten. De lichtdoorlatendheid van de zijruiten moet minimaal 70 procent zijn. Voor de achterruit gelden geen beperkingen.

Autoruiten tinten met levenslange garantie

Cartintcenter is al 25 jaar dé specialist in ruitreparaties en ruitvervangingen

Wanneer je je auto laat blinderen door Cartintcenter, beplakken wij de ruiten met een speciale folie. Deze folie is getint, waardoor de ruit donkerdergekleurd wordt. Onze klanten kiezen hiervoor vanwege de warmte werende werking, de extra privacy die zij krijgen of omdat zij dit een mooie toevoeging aan hun auto vinden. Wij hebben vele soorten folie en tinten waaruit u kan kiezen. U kunt altijd bij ons langskomen om de voorbeelden te bekijken zodat u de juiste keuze kunt maken.

N

Goedkoopste in omgeving Utrecht

N

Snelle service, geen wachttijden

N

Al 25 jaar dé specialist in Utrecht

N

Levenslange garantie

N

Koffie of thee staat altijd voor u klaar

N

Leenfiets of leenauto

Smoken-achterlichten-cartintcenter

Koplampen en achterlichten smoken

Wij smoken uw koplampen en achterlichten met onze hoogwaardige folie, zo geeft u uw auto niet alleen extra bescherming maar ook extra stijl.

car-wrapping-utrecht

Auto Wrappen

Carwrapping is goedkoper dan het opnieuw spuiten van uw auto en heeft als voordeel dat de originele kleur van uw auto intact blijft.

cartintcenter-voorruit-auto

Autoruit vervangen

Wij repareren of vervangen goedkoop en snel uw voorruit. Onze ervaren monteurs monteren alleen A-kwaliteit autoruiten met levenslange garantie op montage en lekkage.